Filloi regjistrimi në platformën GRADUA për kompanitë. REGJISTROHU TANI!

Filloi regjistrimi në platformën GRADUA për kompanitë. REGJISTROHU TANI!

Njoftojmë të gjithë kompanitë,  që duke nisur nga data 05 Prill 2019, është plotësisht funksionale për regjistrimin e tyre,  platforma e realizuar në kuader të projektit GRADUA. Ju mund të regjistroheni në këtë platformë duke vizituar adresën:

http://gradua.rash.al/

duke klikuar ne butonin ” Koorporatë”.

Për t’ju ardhur në ndihmë lidhur me mënyrën e përdorimit të platformës, ju lutem gjeni “Manualin e Përdorimit” 

Nëpërmjet kësaj platforme, ju mund të gjeni kandidatët e duhur bazuar në studimet dhe aftësitë e tyre nëpërmjet  CV-së së liçensuar nga Universiteti. Filloni të krijoni kontakte me punonjës direkt nga Universiteti.