Java Europiane, panairi “EU Village”

Java Europiane, panairi “EU Village”

Gjatë javës Europiane, në datën 10 Maj u organizua panairi i projekteve EU Village ku nën angazhimin e zyrës Erasmus + ka u mundësua dhe prezantimi i projektit GRADUA. Gjatë panairit , koordinatorja e projektit Znj Aurora Hoxha u prezantoi pjesëmarrësve në panair detaje mbi projektin dhe rëndësinë e tij në nivel kombëtar në përmirësimin e kapaciteteve të Arsimit të Lartë në Shqipëri.

Fotot: