Filloi regjistrimi në platformën GRADUA për studentët dhe të diplomuarit. REGJISTROHU TANI!

Filloi regjistrimi në platformën GRADUA për studentët dhe të diplomuarit. REGJISTROHU TANI!

Të dashur studentë/ të diplomuar, ju njoftojmë që duke nisur nga data 05 Prill 2019, është plotësisht funksionale për regjistrimin tuaj,  platforma e realizuar në kuader të projektit GRADUA. Ju mund të regjistroheni në këtë platformë duke vizituar adresën:

http://gradua.rash.al/

duke klikuar ne butonin ” Studentë”. Për t’ju ardhur në ndihmë lidhur me mënyrën e përdorimit të platformës, ju lutem gjeni Manualin e përdorimin

Regjistrimi në platformën GRADUA, ju mundëson linçensimin e CV-së suaj dhe gjetjen e oportuniteteve bazuar në karrierën tuaj akademike.